Loading

Stranden van Kenia

Natuurlijk is Kenia een fantastisch land om een safari doorheen te maken. Toch heeft Kenia nog veel meer te bieden zoals prachtige witte zandstranden. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie, perfect voor na een boeiende safari.

Begraaf uw tenen in het zachte witte zand tijdens het kijken naar rustgevende golven rond de kustlijn van Mombasa. Het aquamarijnwater van de Indische Oceaan strekt zich uit zover het oog reikt en ontmoet de blauwe hemel aan de horizon. Een heerlijke cocktail verfrist uw geest als het briesje in de wuivende palmbomen. De zeeën van Mombasa smelten de zorgen weg en verjongen het lichaam, ziel en geest.

Selva Travel is gespecialiseerd in strand- en eilandtochten langs de Noord- en Zuidkust van Mombasa. Wij helpen u de perfecte vakantie te vinden. We raden de Noordkust-stranden van Mombasa aan voor onze gasten die dichter bij Mombasa stad en de luchthaven willen zijn. De vier noordelijke stranden - Nyali, Bamburi, Shanzu en Kikambala bieden een scala aan bezigheden, zowel op het water als op het vasteland, zoals golf, tennis, snorkelen, squash, duiken, vissen en andere sporten. 

Kenia - stranden van Kenia.jpgKenia-stranden Pinewood.jpg

Rustige afzondering en onderdompeling in een paradijs aan een bounty strand beschrijft perfect de zuidkust van Mombasa, Diani Beach omgeving. Terwijl de toegang tot de Nyali-brug aan de noordkust duizenden bezoekers trekt, is de toegang tot de zuidkust beperkt tot lucht en veerboten, zodat bezoekersaantallen veel lager zijn. In sommige afzonderlijke plekken heeft u praktisch het strand voor uw zelf. De pittoreske omgeving biedt onderdak aan schitterende accommodaties zoals Alfajiri Villas. Diani Beach, hoewel bekend, biedt nog steeds een gevoel van kalmerende rust in vergelijking met de massa's op Bamburi Beach aan de noordkust.

De zuidkust biedt ook minder bekende stranden, waaronder Msambweni, Galu, Tiwi, Shimoni en Shelly. Twee eilanden - Chale en Funzi, zijn perfecte toevluchtsoorden voor ene ontspannen vakantie na de wildernissafari's in Kenia. Chale Island ligt op een afgelegen locatie weg van de kust en de drukte van Diani Beach, ook een perfecte locatie om te duik en snorkelen. Nog meer spectaculaire geïsoleerde stranden en zachtblauwe oceaan wachten op u op Funzi Island. Het eiland staat bekend om zijn schildpadden en biedt toegang tot duik- en snorkeltrips naar Kisite Marine Park, zeilen, vissen, kajakken op de oceaan, kanoën en nog veel meer! De getijdenzandbank tegenover Funzi Keys is een paradijs.

Hoe u de strandvakantie in Kenia ook voorstelt, de stranden van Mombasa overtreffen al uw wensen.