Loading

KENIA

Kenia is een echte topbestemming voor uw safari in Afrika. Bezoek de uitgestrekte Masai Mara, aanschouw de machtige Kilimanjaro bij Amboseli en bewonder de kleurrijke meren van de Rift Valley. Natuurlijk staan de dieren en de cultuur centraal in onze reizen naar Kenia maar ook kan de safari uitstekend gecombineerd worden met een strandverblijf aan de uitgestrekte stranden in de kust bij Mombasa. Wat Kenia naast de mogelijkheid om de Big 5 te zien zo uniek maakt is naar onze mening vooral de enorme diversiteit in landschappen en de Keniaanse cultuur.

Kenia - leeuwen.jpgKenia - Maasai.jpg

Wat kunt u verwachten van een rondreis Kenia met Selva Travel:

  • Uitstekende kennis van Kenia door onze jarenlange ervaring bij het organiseren van safari’s in Oost-Afrika
  • Perfect georganiseerde privé safari’s naar elk gewenste bestemming in Kenia
  • Elke week kunt u instappen bij een groepssafari die de kosten van de safari net even iets leuker maakt
  • Keuze uit verschillende niveaus van safari’s, van economy lodges tot aan exclusieve tent en lodge safari’s
  • Bij alle reizen kunt u een (strand) verlenging doen op aan de kust van Mombasa of op Zanzibar (Tanzania)
  • Al onze reizen naar Kenia zijn maatwerk, u bent helemaal vrij in de keuze van de parken die u gaat bezoeken en de accommodaties.
  • We kennen alle leuke plekjes van Kenia, ook de meest nieuwe, dus laat u verrassen!
  • Door ons lokale agentschap in Mombasa met vele eigen safari wagens en gidsen zijn we altijd heel goed op de hoogte van de situatie ter plaatse en kunnen we u een uitstekende kwaliteit garanderen.
  • Wij bieden een 24-uur ondersteuning ter plaatse voor al onze reizen

Kenia - mooie strandresorts.jpgKenia - olifanten in bad.jpg

Waarom kiezen voor Kenia als safari bestemming

Een eerste goede reden is dat Kenia een relatief voordelig safari land is, bijvoorbeeld in vergelijking met Tanzania. Verder is Kenia enorm divers met vele verschillende landschappen en culturen. Een safari in Kenia kan starten in Nairobi en eindigen in Mombasa zodat u gelijk bij uw strandbestemming arriveert. Kenia biedt de ultieme sfeer van Out of Africa en het contact met lokale bevolkingsgroepen zoals de Masai en de Samburu maken een safari helemaal compleet. Ook kunt u bij ons diverse activiteiten doen buiten de safari wagen om, denk hierbij aan wandelen met een Masai, raften, een boottocht op een meer of een ballonvaart.