Loading

Kenia Horizons Groepssafari Reis

Reisduur: 10 dagen
Soort reis: Groepssafari Kenia (maximaal 7 personen)
Vertrek: elke zaterdag

Een boeiende en avontuurlijke safari door het afwisselende landschap van Kenia. Deze reis start met 2 nachten in een gezellige hotel in Nairobi. Op de tweede dag gaat u een mooi avontuur tegemoet met een dag wildwatervaren/raften op de Tana River. U maakt ook een prachtige groepssafari naar 4 top natuurparken in Kenia. U spendeert 2 dagen in Samburu met een verblijf aan de Uaso Nyiro River, elke dag maakt u zeker 2 game-drive door het park. Aberdare National Park met een unieke overnachting in de wereldberoemde Treetops. Lake Nakuru National Park, dé plek om neushoorns te kunnen zien. Het laatste natuurpark is zeker niet de minste, de Masai Mara met de grote dichtheid aan wilde dieren. De groepssafari eindigt in Nairobi. De groepssafari vindt plaats in een safari 4WD minivan met een ervaren gids/chauffeur. 

Deze Kenia Horizons groepssafari is al vanaf EUR 2.034 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Dag 1: aankomst in Nairobi
Dag 2: raften en Nairobi
Dag 3: groepssafari/ Samburu
Dag 4: groepssafari/ Samburu
Dag 5: groepssafari/ Aberdare

Dag 6: groepssafari/ Lake Nakuru
Dag 7: groepssafari/ Masai Mara
Dag 8: groepssafari/ Masai Mara
Dag 9: groepssafari/ Nairobi
Dag 10: vertrek

Kenia- horizons.jpgKenia - Horizons 4.jpg

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Kenia te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safari rondreis Kenia voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl we beantwoorden graag al uw vragen.