Loading

Kenia Highlights groepssafari en strand reis

Reisduur: 15 dagen
Soort reis: Groepssafari Kenia (maximaal 7 personen) met strandverlenging
Vertrek: elke zaterdag 

Deze Highlights Kenia Groepssafari neemt u mee langs dé bijzondere hoogtepunten van Kenia. U start de reis met 2 nachtjes in Nairobi, een interessante echt Afrikaanse stad. U bezoekt ook het olifantenweeshuis van Sheldrick. Uw groepssafari in een 4WD safari minivan brengt u naar Masai Mara (savanne, de Maasai en de migratie), Lake Nakuru National Park (flamingo's en neushoorns), Amboseli National Park (olifanten en de Kilimanjaro), Tsavo West National Park (waterplaats, vulkanisch en Mzima Springs) en Taita Hills (bijzondere accommodatie). Na deze 7 daagse safari reist u verder naar Mombasa en hier is het 5 dagen genieten van zon, zee en strand in een mooi strandresort bij Diani Beach.

Deze Kenia groepssafari is al vanaf EUR 2.217 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Kenia - antilopen.jpgKenia safari - Maasai.jpg

Reis in het kort: 

 Dag 1: Aankomst / Nairobi      
 Dag 2: Nairobi / Sheldrick
 Dag 3: groepssafari/ Masai Mara
 Dag 4: groepssafari/ Masai Mara
 Dag 5: groepssafari/ Lake Nakuru
 Dag 6: groepssafari/ Amboseli
 Dag 7: groepssafari/ Tsavo West
 Dag 8: groepssafari/ Taita Hills

 Dag 9:   Diani Beach/ Mombasa
 Dag 10: Diani Beach/ Mombasa
 Dag 11: Diani Beach/ Mombasa
 Dag 12: Diani Beach/ Mombasa
 D
ag 13: Diani Beach/ Mombasa
 Dag 14: Vlucht vanuit Mombasa
 Dag 15: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Kenia te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safari rondreis Kenia voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.