Loading

Parque Natural Ixpanpajul

Ixpanpajul ligt in het noorden van Guatemala en ligt vlakbij Flores / Tikal en is aldus uitstekend te combineren met een bezoek aan de ruïnes van Tikal. Er zijn diverse leuke activiteiten bij Ixpanpajul, ook is het mogelijk om er te overnachten. Niet alleen is Ixpanpajul leuk voor volwassenen, ook is een bezoek geschikt voor kinderen en sommige activiteiten zijn hier ook speciaal op ingericht.

Overzicht activiteiten Ixpanpajul met tarieven

Sky Way
Wandelen over zes indrukwekkende hangbruggen en dwars door het tropische woud. De totale wandeling duurt ongeveer 2 uur.
Prijs: EUR 20 per persoon (EUR 11,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar)

Tarzan Canopy Tour (Zip Line)
Voor de avonturiers, vlieg zoals Tarzan, een prachtige canopy tour met maar liefst 8 platforms! De duur is ongeveer 2 uur.
Prijs: EUR 20 per persoon (EUR 11,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar)

Night Tarzan Canopy Tour (Zip Line)
Als u de canopy tour overdag leuk vond, ga dan nog een stapje verder en doe de 8 platforms 's avonds! De zip lines worden verlicht, maar u zult ontdekken dat het toch een andere ervaring is. De duur is ongeveer 2 uur, voor deze optie adviseren wij dat u bij Ixpanpujal overnacht.
Prijs: EUR 20 per persoon (EUR 11,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar)

Night safari
De avond safari wordt gedaan met verlichte wagens, maar is ook te paard mogelijk. Ervaar de jungle in het donker en ga op zoek naar de nachtdieren. De rit duurt ongeveer 3 uur.
Prijs: EUR 20 per persoon (EUR 11,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar)

Paardrijden
Geniet van de trails door de jungle te paard. De paarden zijn rustig en de tocht is dan ook uitstekend geschikt voor kinderen. Ervaring met paardrijden is niet nodig.
Prijs: EUR 11 per persoon per uur (zolang u wilt) of EUR 7,50 per persoon voor een rit van een half uurtje

Combinatie pakketten
Bovenstaande activiteiten zijn ook te combineren.

Accommodatie

Een bezoek aan Ixpanpajul is prima te doen als u verblijft bij Tikal of in Flores. Tevens is het geen enkel probleem om op één dag een bezoek aan Tikal te doen en aan het einde van de middag (als u naar uw hotel terug keert) nog een leuke activiteit te gaan ondernemen waarna uw naar uw hotel wordt gebracht. Het is echter ook mogelijk en leuk om op Ixpanpujal te overnachten. Hiervoor worden een aantal opties geboden:

Cabins
De meest comfortabele manier is om een Cabin te huren, welke Selva Travel natuurlijk voor u kan reserveren. De Cabins zijn vrij basic maar het is een erg leuke ervaring. Er zijn verschillende Cabins, voor 2 personen maar ook voor families of meerdere volwassenen (tot maximaal 6 personen per Cabin). Elke Cabin heeft een privé badkamer.
Prijs: EUR 69 per Cabin per nacht voor een 2-persoons Cabin (dus totaal voor 2 personen) en EUR 84 voor een familie Cabin (2 volwassenen en maximaal 3 kinderen)

Kamperen
Ook is het mogelijk om te kamperen op het speciaal daarvoor ingerichte kampeer terrein. Ter plaatse kunt u een tent huren.

Voor vragen of meer informatie over Ixpanpajul als onderdeel van uw reis, laat het ons weten via ons contactformulier