Loading

PANAMA

Wie Panama zegt, denkt automatisch aan het indrukwekkende Panama kanaal. Panama is echter veel meer dan dat en biedt een verrassende veelzijdigheid. Tropische regenwouden wemelend van de vogels en dieren, bossen die zich in wolken hullen langs de kammen van ruige bergen en culturele schatten zoals de oude forten van Portobelo en San Lorenzo zijn slechts enige voorbeelden van de pracht van Panama. Het moderne Panama stad met het koloniale Casco Viejo en de met koraalriffen en zandbanken versierde Caribische kust van Bocas del Toro en de San Blas eilanden maken van Panama echt een geweldige bestemming.

Panama - carnaval Pedasi.jpgPanama - Boquete.jpg

Wat kunt u verwachten van een rondreis Panama met Selva Travel:

  • We maken voor alle autorondreizen gebruik van gerenommeerde autoverhuurbedrijven
  • Voor langere trajecten of naar eilanden (zoals Bocas del Toro en de San Blas eilanden) gebruiken we veelal binnenlandse vluchten.
  • Wij bieden een 24-uur ondersteuning ter plaatse, zodat u altijd iemand kan bellen die minimaal Engels spreekt en u bij veel zaken kan assisteren.
  • Samen met u stellen we de reis samen en bepalen we welke accommodaties we voor u zullen boeken. Panama heeft een ongekend grote variatie aan accommodaties, van top luxe tot eenvoudig, van grotere resorts tot kleinschalige boutique hotelletjes. Wij kunnen hier uitstekend over informeren.
  • Bij ons hoeft u niet alles van te voren vast te leggen, als u graag een stukje op de bonnefooi wilt reizen dan bent u daar natuurlijk helemaal vrij in. U heeft ter plaatse altijd de ondersteuning van onze partner.
  • De indeling van de reis is volledig vrij in te vullen, dus geeft u het gerust aan wat voor soort reis u zoekt en wij adviseren u graag! We kennen alle leuke plekjes van Panama, ook de meest nieuwe, dus laat u verrassen!
  • Voor excursies gebruiken wij altijd Engelstalige gidsen
  • Door de nauwe samenwerking met onze lokale vertegenwoordiger zijn we altijd heel goed op de hoogte van de situatie ter plaatse.
  • Alle reizen zijn maatwerk reizen, dus u kunt alles helemaal zelf bepalen en aanpassen!

Panama - gifkikker Bocas del Toro.jpgPanama - Azuero1.jpg
Panama is een land met vele gezichten. Zo heeft Panama door de recente geschiedenis een sterke connectie met de USA, maar is zeker niet ver-Amerikaanst. De doorgaande wegen zijn van goede kwaliteit, onder de bevolking spreken relatief veel mensen Engels (zeker jongeren) en zaken zoals telefoonverbindingen en internet zijn goed geregeld. Dit maakt Panama tevens een uitermate geschikt land om zelfstandig met een huurauto te gaan verkennen. Het andere gezicht van Panama geeft de authentieke indianen stammen, die op sommige plaatsen te bezoeken zijn (zoals de Kuna en Emberá indianen) en de woeste jungle van Darién (gedeeltelijk te bezoeken).