Loading

COSTA RICA

Costa Rica, ofwel het land van de pura vida (geniet van het leven), is werkelijk een fantastisch mooi en veelzijdig land een absolute aanrader voor een bezoek. Het is een klein land met ongekend veel mooie plekjes en ideaal voor vele activiteiten en spannende avonturen. In Costa Rica vindt u stranden met kristalhelder water en wit, maar ook zwart zand, deze stranden behoren zonder twijfel tot de mooiste in de wereld. De weelderige oerwouden en hoge vulkanen trekken wandelaars en natuurliefhebbers aan van elke nationaliteit. Met 27 nationale parken, 8 bio-reservaten en meer dan 60 beschermde natuurgebieden mag Costa Rica met recht zeggen dat ze dé natuurbestemming van Latijns Amerika is.

Wat kunt u verwachten van een rondreis Costa Rica met Selva Travel:

  • We maken voor alle autorondreizen gebruik van gerenommeerde autoverhuurbedrijven
  • Wij bieden een 24-uur ondersteuning ter plaatse, zodat u altijd iemand kan bellen die minimaal Engels spreekt en u bij veel zaken kan assisteren.
  • Samen met u stellen we de reis samen en bespreken we welke accommodaties we voor u zullen boeken. Costa Rica heeft een ongekend grote variatie aan accommodaties, van top luxe tot eenvoudig en knus, van grote all-inclusive resorts tot kleinschalige boutique hotelletjes. Wij kunnen hier uitstekend over informeren.
  • Bij ons hoeft u niet alles van te voren vast te leggen, als u graag een stukje op de bonnefooi wilt reizen dan bent u daar natuurlijk helemaal vrij in. U heeft ter plaatse altijd de ondersteuning van onze partner.
  • De indeling van de reis is volledig vrij in te vullen, dus geeft u het gerust aan wat voor soort reis u zoekt en wij adviseren u graag! We kennen zeer veel van de leuke plekjes van Costa Rica, en we streven ernaar altijd up-to-date te zijn, dus laat u door ons verrassen!
  • Voor excursies gebruiken wij altijd Engelstalige gidsen
  • Door de nauwe samenwerking met onze lokale vertegenwoordiger zijn we altijd heel goed op de hoogte van de situatie ter plaatse.
  • Alle reizen zijn maatwerk reizen, dus u kunt alles helemaal zelf bepalen en aanpassen!

Costa Rica - Alajuela.jpgCosta Rica - gifkikkers.jpg

Costa Rica is een land waar u zeer goed zelfstandig met een huurauto doorheen kunt trekken. De wegen zijn redelijk goed te noemen en de meeste locaties zijn snel te vinden. Selva Travel biedt reizen aan met een huurauto (zelf rijden), een auto met chauffeur en reizen met openbaarvervoer of shuttleservice . Onderweg slaapt u in gezellige, knusse, goede, prachtig gelegen accommodaties die wij samen met u hebben geselecteerd. Wij willen graag afwijken van de doorsnee route en van elke overnachting een feestje maken. Verder adviseren wij om het absoluut om overal minimaal 2 nachten te verblijven. U kunt beter meerdere keren Costa Rica bezoeken, dan erdoorheen haasten en juist het gevoel wat Costa Rica extra bijzonder maakt te missen.

Wij assisteren u heel graag bij het samenstellen van de perfecte reis naar Costa Rica. Natuurlijk zijn er hoogtepunten die niet mogen missen, zoals de sfeervolle Caribische kust, de bijzondere kanalen van Tortuguero en Monteverde Cloud Forest. Echter, juist Costa Rica kan aan alle wensen van elke reiziger voldoen, en iedere bezoeker is uniek. Wij geven u graag een aantal prachtige voorbeeldreizen, maar deze dienen écht alleen om u een idee te geven over de mogelijkheden. Samen met u gaan we aan de slag om een bijzondere reis voor u samen te stellen.