Loading
VvKR SGR.jpg


Graag willen wij Selva Travel voorstellen, dé reisorganisatie voor al uw reizen naar Panama, Costa Rica, Nicaragua, Mexico, Guatemala, Belize, Ecuador, Peru en Colombia. In Oost-Afrika organiseren we safari's in Tanzania, Kenia en Oeganda.

Wij organiseren al ruim 15 jaar reizen en zijn liefhebbers van avontuurlijke reizen met comfort, en dat zijn ook precies het soort reizen dat we met plezier voor u organiseren. Daarnaast vinden wij dat vrijheid bij het samenstellen van een reis absoluut een must is. Bij ons kunt u dus echt een individuele reis boeken die helemaal naar uw wensen en budget is samengesteld. Natuurlijk geven wij advies en tips want wij kennen de bestemmingen echt op ons duimpje.

Selva Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Via VvKR worden krachten gebundeld van gespecialiseerde reisorganisaties en wordt expertise gedeeld om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Tevens zijn we lid van SGR (nr. 3332).

Kijk snel op onze website voor de informatie die u zoekt of stuur een berichtje met uw ideeën en vragen naar info@selvatravel.nl