Loading
VvKR SGR.jpg


Graag willen wij Selva Travel voorstellen, dé reisorganisatie voor al uw reizen naar Panama, Costa Rica, Nicaragua, Mexico, Guatemala, Belize, Ecuador en Colombia. In Oost-Afrika organiseren we safari's in Tanzania, Kenia, Rwanda en Oeganda.

Wij organiseren al ruim 15 jaar reizen en wij zijn liefhebbers van avontuurlijke reizen met comfort, en dat zijn ook precies het soort reizen waar wij de focus opleggen. Daarnaast vinden wij dat vrijheid bij het samenstellen van een reis absoluut een must is. Bij ons kunt u dus echt een individuele reis boeken die helemaal naar uw wensen en budget is samengesteld. Natuurlijk geven wij advies en tips want wij kennen de bestemmingen echt op ons duimpje.

Selva Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. 

Kijk snel op onze website voor de informatie die u zoekt of stuur een berichtje met uw ideeën en vragen naar info@selvatravel.nl