pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Concepcion Volcano

Beklimming van de Concepcion Volcano

Met zijn 1.610 meter hoogte is de Concepcion Volcano de hoogste van de twee toppen op het eiland Ometepe. Het wordt beschouwd als de meest uitdagende wandeling in heel Nicaragua. Het eerste deel van de hike leidt u halverwege de krater, beginnend bij het kleine dorpje La Concepción, vier kilometer ten noorden van Moyogalpa. Een pad tussen akkers brengt ons naar een dicht bos en uiteindelijk naar een uitkijkpunt op 1000 meter hoogte. Dit is een gemakkelijke wandeling voor de meeste mensen maar nog steeds een uitdaging. Het eerste deel is redelijk vlak, maar het tweede deel van de wandeling wordt steiler. Tijdens deze excursie zien we vaak apen, vogels en een grote biodiversiteit van planten. Eenmaal aangekomen bij El Floral, het eigenlijke uitkijkpunt, heeft u we de mogelijkheid om te genieten van een prachtig uitzicht op sommige delen van Ometepe Island, Lake Nicaragua, het vasteland, Zapatera Island en zelfs tot aan de Stille Oceaan op een heldere zonnige dag dag. Zodra u bij het uitkijkpunt (1.000 m) bent, zult u een paar minuten stoppen om te herstellen voordat u de 610 m voltooid die overblijft om de top te bereiken.

Op dit punt komt u op een meer open, steiler en ruwer terrein. Tussen hier en de top van de vulkaan zal het oppervlak veranderen van vaste grond naar rotsen en los lavagras. De flora wordt meer alpiene totdat deze verdwijnt op een hoogte van ongeveer 1.300 meter. Hoewel de top meestal bedekt is met wolken en vulkanische stoom uit kleine openingen, vindt u een adembenemend uitzicht op het eiland en de vulkaan op weg naar boven. Eenmaal dichter bij de krater kan het waaien, maar meestal kunt u in de krater kijkenn. Wij geloven dat Volcano Concepción op een heldere dag de meest geweldige uitzichten van het hele land heeft. Houd er rekening mee dat deze wandeling een ervaring is die je nooit zult vergeten, maar het is ook erg uitputtend en moeilijk als je niet gewend bent aan bergwandelen.

De beklimming duurt ongeveer 8 tot 10 uur, afhankelijk van uw tempo. Deze dagtour kost EUR 100 per persoon (gebaseerd op 2 personen) en is inclusief lunch, gids en vervoer.

Concepción Volcano Nicaragua