Loading

Highlights Guatemala reis

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: Individuele reis, reis gedeeltelijk met shuttle transfers / gedeeltelijk privé

Tijdens deze 21-daagse Highlights Guatemala reis bezoekt u daadwerkelijk de hoogtepunten van Guatemala. De reis start in het koloniale Antigua waarna u via de kleurrijke markt van Chichicastenango naar het Meer van Atitlán gaat, waar u bijzondere boottocht gaat maken. Vervolgens gaat u naar het culturele Maya-hart van Guatemala, Quetzaltenango. Natuurljk ontbreekt Tikal National Park niet in de reis en gaat u naar een jungle lodge nabij Livingston aan de Caraïbische kust. Via Copán in Honduras keert u weer terug naar Antigua. Diverse trajecten worden afgelegd met onze shuttle transfers, wat inhoudt dat de transfers plaats kunnen vinden met andere reizigers. Op deze manier kunnen wij de reis van 3 weken aanbieden als zeer complete reis met goede accommodaties maar wel met een erg aantrekkelijke prijs!

Deze erg complete reis is al voor EUR 1.655 per persoon te boeken (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.  

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Guatemala / Antigua
Dag 2: Antigua
Dag 3: Chichicastenango / Atitlán meer
Dag 4: Boottocht Atitlán meer met dorpjes
Dag 5: Panajachel / Atitlán meer
Dag 6: Quetzaltenango (Xela)
Dag 7: Street Food Tour Quetzaltenango
Dag 8: Privé excursie dorpjes Quetzaltenango
Dag 9: Antigua
Dag 10: Vlucht naar Tikal
Dag 11: Bezoek aan Maya site Tikal

Dag 12: El Remate
Dag 13: El Remate
Dag 14: Bus via Rio Dulce naar jungle
Dag 15: Jungle (nabij Livingston)
Dag 16: Privé rit naar Copán (Honduras)
Dag 17: Bezoek site Copán
Dag 18: Transfer naar Antigua
Dag 19: Antigua
Dag 20: Retourvlucht
Dag 21: Aankomst


Guatemala - Tikal (1).jpgGuatemala - Antigua (1).jpg

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Guatemala te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo is Guatemala prima te combineren met Mexico en Belize of met El Salvador en Honduras. Ook hebben we in Guatemala de mogelijkheden om de volledige reis met privé chauffeur aan te bieden, ook een Nederlandstalige gids behoort tot de mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Guatemala van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.