Loading

Het onbekende Guatemala met 4x4 en NL gids/chauffeur

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: Individuele reis Guatemala, reis volledig privé met een 4x4 voertuig en chauffeur/erkende gids (Nederlandstalig)
Vertrekdata: dagelijks mogelijk

Deze unieke privé reis door Guatemala is voor de culturele fijnproevers die graag in contact komen met de lokale bevolking en de natuur van Guatemala op een authentieke manier. Met onze Nederlandstalige gids/chauffeur en een 4WD wagen komt u in het levensechte decor van de Indiaanse medemens. U bezoekt de uithoeken van de provincie Huehuetenango met natuurfenomenen als “el hoyo de cimarron” en “laguna yonalbaj”. Vreemde talen worden er veel gesproken op deze reis die u door minstens tien verschillende etnisch/indiaanse gebieden brengt . Uiteraard ontbreken de klassiekers van Guatemala niet zoals Tikal en het meer van Atitlan maar altijd vanuit het denken dat we de massa’s en de platgetreden wegen vermijden! En.....we beperken ons zeker niet tot de klassiekers maar zoeken ook minder gekende en minder toegankelijke Maya plaatsen op zoals Uaxactun, Ceibal, Aguateca en Yaxha. Deze reis is privé en wordt begeleid door onze Nederlandstalige erkende gids/chauffeur met meer dan 20 jaar ervaring door het leven in Guatemala zelf.

Deze werkelijk unieke Guatemala reis is al voor EUR 2.900 per persoon te boeken (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Guatemala rondreis - maya vrouw.jpgGuatemala rondreis - Reposteria Tradicional.jpg
Route in het kort:

 Dag 1: Aankomst / Antigua      
 Dag 2: Antigua
 Dag 3: Iximche / Meer Atitlan
 Dag 4: Boottocht Atitlán meer
 Dag 5: Chacula, bij Nenton
 Dag 6: Meer van Yonalbaj / Chacula
 Dag 7: Unicornio Azul, Chancol 
 Dag 8: Barrillas / bezoek afgelegen dorpjes
 Dag 9:   Barrilas naar Meer van Lachua
 Dag 10: Meer van Petexbatun / Sayache
 Dag 11: Bezoek Aguateca en naar Flores
 Dag 12: Tikal
 Dag 13: Uaxactun en eindigen in Yaxha
 Dag 14: Yaxha / vlucht Guatemala stad
 Dag 15: Retourvlucht
 Dag 16: Aankomst

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Guatemala te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw Guatemala rondreis in te delen, zo is Guatemala prima te combineren met Mexico en Belize. Ook hebben we in Guatemala de mogelijkheden om de volledige reis anders in te delen, ook een reis met shuttle transfers behoort tot de mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Guatemala van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.