Loading

Guatemala on a Budget

Reisduur: 15 dagen
Soort reis: Individuele rondreis Guatemala met voordelige shuttle transfers

In twee weken ziet u de hoogtepunten die Guatemala te bieden heeft. U bezoekt o.a. de Maya-stad Tikal, het koloniale stadje Antigua en het prachtige Meer van Atitlan. U verblijft in eenvoudige, maar comfortabele accommodaties en reist per collectieve shuttle. Deze rondreis is dé manier om voordelig Guatemala te verkennen en in twee weken veel van het land te zien.  

Deze reis is al voor EUR 1.199 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief alle transport en accommodaties en diverse excursies (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

Guatemala rondreis - Tikal.jpgGuatemala rondreis - maya vrouw.jpg

Route in het kort:

 Dag 1: Aankomst Guatemala    
 Dag 2: Antigua
 Dag 3: Quetzaltenango
 Dag 4: Quetzaltenango
 Dag 5: Chichicastenango 
 Dag 6: Het meer van Atitlán
 Dag 7: Lanquin
 Dag 8: Semuc Champey

 Dag 9: Flores
 Dag 10: Tikal
 Dag 11: Rio Dulce
 Dag 12: Rio Dulce / Livingston
 Dag 13: Guatemala City
 Dag 14: Retourvlucht
 Dag 15: AankomstDeze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Guatemala te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo is Guatemala prima te combineren met Mexico en Belize of met El Salvador en Honduras. Ook hebben we in Guatemala de mogelijkheden om de volledige reis met privé chauffeur aan te bieden, ook een Nederlandstalige gids behoort tot de mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Guatemala van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.