Loading

Guatemala in een notedop

Reisduur: 15 dagen
Soort reis: Privé reis, u heeft uw eigen auto met Engelstalige gids/chauffeur

Deze luxe 15-daagse Guatemala klassieker heeft werkelijk alles in zicht. Markten en Indiaanse dorpen, natuur en zon. Na aankomst in het land van de Eeuwige Lente wordt u aangenaam verrast door de koloniale pracht van Antigua en eventjes later komt u terecht in een totaal andere Indiaanse wereld. U rijdt door het prachtige landschap, vaart op het Meer van Atitlan, bezoekt ceremoniële plaatsen waar de Maya godsdienst nog beleden wordt en u bezoekt de mooiste plaatsen met privé chauffeur/gids op een veilige manier. Naast het Caribische Livingstone bezoekt u uiteraard ook de indrukwekkende archeologische vindplaatsen Tikal en Copán (in Honduras) en ervaart u het dagelijks leven want de Mayas zijn nog steeds springlevend!

Deze reis is al voor EUR 2.175 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief alle excursies en privé chauffeur (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Guatemala / Antigua
Dag 2: Antigua
Dag 3: Panajachel (Atitlan meer)
Dag 4: Panajachel (Atitlan meer)
Dag 5: Coban (via Chichicastenango)
Dag 6: Coban
Dag 7: Flores
Dag 8: Flores (bezoek Tikal)

Dag 9  : Livingstone
Dag 10: Livingstone
Dag 11: Copán (Honduras)
Dag 12: Copán (Honduras)
Dag 13: Antigua
Dag 14: Vliegreis terug naar huis
Dag 15: Aankomst


Guatemala - Guatemala algemeen (9).jpgGuatemala - Tikal (3).jpg

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Guatemala te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo is Guatemala prima te combineren met Mexico en Belize. Ook hebben we in Guatemala de mogelijkheden om transfers aan te bieden op basis van Seat in Coach, ofwel een shuttle service gedeeld met andere reizigers. De prijs van de reis wordt in vergelijking met een eigen privé chauffeur/gids dan aanzienlijk lager. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Guatemala van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.