Galapagos Eilanden

Galapagos Eilanden

Een bezoek aan Ecuador is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de beroemde Galapagos eilanden. Door de geïsoleerde ligging komen veel dieren die u hier zult zien, nergens anders ter wereld voor en zijn ze niet angstig voor mensen.

Er zijn een aantal manieren om de Galapagos eilanden te bezoeken. Onderstaande Galapagos pakketten zijn 5 dagen / 4 nachten maar er zijn ook een langer of korter verblijf is mogelijk. Een erg bijzondere manier om de archipel te zien is met een Galapagos Cruise. Dit is met een boot waarbij u op de boot slaapt en alle maaltijden en excursies inclusief zijn. De boten die wij aanbieden hebben allen maximaal 16 passagiers.

Als u liever op het vasteland slaapt dan is Eilandhoppen Galapagos een andere mogelijkheid. Hierbij verblijft u op een aantal verschillende eilanden en maakt daar vandaan de excursies.

Onderstaand een overzicht met de mogelijkheden voor 5 dagen / 4 nachten om een idee te geven, twijfelt u niet om ons om advies te vragen!

Galapagos Ecuador
Galapagos Cruise – Tourist /
EUR 2.100 per persoon 

Tourist klasse: De voordeligere Galapagos cruises. In route en activiteiten net zo goed geregeld, de jacht en cabins zijn eenvoudiger in vergelijking met Superior en Luxury klasse. Elke cabin heeft een privé badkamer, veelal met stapelbedden.

Galapagos Cruise – Superior /
EUR 2.450 per persoon

Superior klasse: Uitgebreider uitgerust, luxe motor jacht. Cabins zijn ruim, veelal uitgerust met airco. Voorzien van zonnedek en meer beweegruimte in vergelijking met Tourist klasse.

Galapagos Cruise – Luxury /
EUR 2.835 per persoon

Luxury klasse: Nog ruimer, nog luxer, nog meer ruimte. Veelal met whirlpool op het zonnedek met lounge stoelen. Apart terras met mogelijkheid tot buiten dineren. Originele routes.

Eilandhoppen Galapagos /
EUR 1.072 per persoon

Eilandhoppen is ook een uitstekende manier om de Galapagos eilanden te verkennen, zeker als u liever in een bed slaapt dat ’s nachts niet schommelt! U overnacht in hotels op een aantal eilanden en maakt hiervandaan excursies.