Galapagos Cruise Superior

Galapagos Cruise – Superior Klasse

Reisduur: 5 dagen / 4 nachten (start elke dinsdag)
Soort reis: Volledig geregelde Galapagos cruise in Superior klasse
Reissom: EUR 1.930 per persoon (inclusief retourvlucht Galapagos eilanden)

Gebaseerd op 2 personen met verblijf in een 2-persoonscabin.

In vergelijking met de Tourist klasse is dit luxe motorjacht uitgebreider uitgerust. Cabins zijn ruim, veelal uitgerust met airco. Voorzien van zonnedek en meer beweegruimte. Er zijn 9 comfortabele cabins voor in totaal maximaal 16 passagiers. Elke Cabin heeft privé faciliteiten: privé badkamer, warm/koud water, airconditioning, haardroger en een telefoon voor interne communicatie. Het jacht heeft een heerlijk zonnedek waar u kunt genieten van de prachtige uitzichten onderweg. Gebruik van snorkelmateriaal is inbegrepen.

Tijdens de nacht worden de langere afstanden tussen de eilanden afgelegd, dus elke morgen is het uitzicht weer anders. De route kan verschillen, er zijn verschillende vaarroutes voor de verschillende boten. Natuurlijk kunnen wij u per datum en boot de exacte route vertellen.

Galapagos Ecuador Nemo Cruise

Dag 1 (dinsdag) / San Cristobal eiland: Binnenlandse vlucht van Guayaquil naar San Cristobal Island (Galapagos eilanden), u wordt naar de jacht gebracht. In de middag bezoek Lobos Island met zwemmen en snorkelen.

Dag 2 / Espanola eiland: Bezoek Bahia Gardner (met een zogenaamde wet landing, natte voetjes!). Wandelen, zwemmen, snorkelen en bovenal genieten van de zeeleeuwen kolonie. Ook is de kans groot dat u naast zeeleeuwen tijdens het snorkelen rondom zeeschildpadden zullen ronddobberen. In de middag naar Suarez Point met een mooie wandeling op dit woestijn-achtige eiland, aanschouw de Blue Footed Boobie ofwel de blauwvoetige Jan van Gent en albatrossen (van april t/m december) en zeeleguanen.

Dag 3 / Floreana eiland: Bezoek Post Office Bay, het noorden van Floreana eiland. Vervolgens naar Punta Cormorant voor wandelen en snorkelen, dit is ten westen van Floreana eiland met vele zeeleeuwen, leguanen van jan van gents. Bij Devil’s Crown maakt u een leuke rit met een panga mee (zodiac) en ziet u (als u wilt zwemmend / snorkelend) tussen de rotsformaties vele vissen en zeedieren.

Dag 4 / Santa Fe eiland en South Plazas eiland: Santa Fe is het centrale eiland met turquoise water beschermd door mooie rotsformaties waar u haviken boven de zeeleeuwen kolonies ziet rondcircelen. Verder zijn leguanen en krabben overvloedig aanwezig. De baai is tevens een perfecte locatie om te snorkelen. South Plazas bestaat eigenlijk uit twee eilanden, hier gaat u een mooie hiking maken.

Dag 5 / Santa Cruz eiland: U verlaat de jacht en bezoekt het Charles Darwin Station, waarna u naar de airstrip wordt gebracht en terugvliegt naar Guayaquil.

Inclusief

 • Retourvlucht naar Galapagos eilanden vanuit Guayaquil (ook vanuit Quito mogelijk)
 • Transfers van/naar de Galapagos Cruise
 • Accommodatie in een 2-persoonscabin met privé badkamer
 • Alle maaltijden tijdens de cruise
 • Professionele Engelstalige gids
 • Snorkelmateriaal
 • Gebruik van kayak
 • Drinkwater, koffie en thee tijdens de cruise

Exclusief

 • Galapagos National Park entree gelden USD 100 per persoon (ter plaatse te voldoen)
 • Galapagos Transit Card USD 10 (op luchthaven te voldoen)
 • Overige drankjes
 • Optionele huur van een wetsuit
 • Persoonlijke uitgaven en tips