pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Floating lodge Panama

Floating Jungle Lodge Panama

Bezoek zowel het Panama kanaal als de jungle in een bijzondere tour. Op nog geen uur van Panama City ligt de Floating Lodge die u inclusief overnachting kunt bezoeken, ook een dagtocht vanuit Panama City is mogelijk.

Panama kanaal jungle Floating Lodge INCLUSIEF overnachting:

Om half negen in de morgen halen we u op bij uw hotel in Panama City en wordt u naar het dok bij Gamboa gebracht, een rit van zo’n 40 minuten. Hier wordt u met een bootje naar de Panama Jungle Floating Lodge gebracht. De locatie is werkelijk uniek, op het water, midden in de natuur en vlakbij het Panama kanaal. Met enige geluk wordt u in de morgen gewekt door de geluiden van de vogels en brulapen. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel, met een privé badkamer en elektriciteit. Tevens heeft u een eigen balkon. Maaltijden, drankjes en activiteiten zoals een boottour, avondsafari, vissen, zwemmen, wandelen en kajakken zijn allen inclusief. Ook de hangmatten zijn inclusief, want er is ook nog voldoende tijd om heerlijk te relaxen! U overnacht in de natuur op de floating lodge waarna u de volgende morgen om half 10 weer naar het dok wordt gebracht en u terugkeert naar Panama City of uw reis vervolgd (we kunnen de reis hier verder laten aansluiten).

Prijs gebaseerd op 2 personen in een 2-persoonskamer: EUR 225 per persoon

Floating Lodge Jungle Land
Panama kanaal jungle boot als DAGEXCURSIE:

De Floating Lodge bij het Panama kanaal is ook te bezoeken als dagtour (dus zonder overnachting). U heeft dan de volle ervaring van het Panama kanaal, de jungle en de activiteiten en u wordt op 4 uur ’s middags teruggebracht naar uw hotel in Panama City.

Prijs gebaseerd op 2 personen: EUR 75 per persoon

U kunt ook een dagje kajakken bij de lodge. De Engelssprekende gids laat u dan een schitterend deel van de jungle rondom het Panamakanaal zien.

Prijs gebaseerd op 2 personen: EUR 120 per persoon

U kunt het drijvende hotel in de jungle natuurlijk opnemen in uw opmaat gemaakte rondreis. We hebben een aantal voorbeeld reizen om u al een indruk van de mogelijkheden te geven.