pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Duiken Cartagena Colombia

Duiken in Cartagena

Er zijn in Colombia een aantal locaties waar het mooi duiken is, zowel aan de Caribische- als de Pacifische kust. Eén van de mooiste plekjes om te duiken is bij Isla Rosario, voor de kust van Cartagena. Selva Travel heeft een samenwerking met een professionele lokale duikschool (Diving Planet), gevestigd in het hartje van de oude binnenstad van Cartagena (hoofdvestiging op Rosario Island). Als u wilt duiken dan kan dit dus uitstekend worden opgenomen in uw Colombia reis.

Wat gaat u beleven tijdens het duiken?

De Rosario Islands liggen op een uurtje varen voor de kust van Cartagena. Er zijn maar liefst 25 duik spots waaronder koraal rif en ook wrakken. Met een gemiddelde watertemperatuur van 28 graden Celcius en een zicht van 10 tot 20 meter is het zeer mooi duiken. U kunt kiezen voor een dag duiken (standaard een 2-tank duik) maar u kunt ook kiezen voor meerdaagse duiken met verblijf op de Rosario eilanden.

PADI cursussen

Altijd al een keer uw duikbrevet willen halen maar het kwam er maar niet van? Dan is dit een ideale gelegenheid, als u voor vertrek uw theorie al haalt (online cursus via PADI) dan kunt u het PADI Open Water brevet al halen in 2 dagen! Ook cursussen voor gevorderden behoren tot de mogelijkheden zoals Advanced, Rescue en Divemaster, Nitrox, Naturalist, Fotography etc.

Alle benodigde duikmaterialen zijn ter plaatse dus u hoeft zelf niets mee te nemen (geen gesjouw tijdens de verdere reis).

Prijzen voor duiken in Colombia 

Om een idee te geven van de prijzen voor het duiken:

  • Een dag duiken (2 tank-duik open water) bij het koraal van de Rosario eilanden kost EUR 110 per persoon. Dit is inclusief alle duikmaterialen, entree gelden voor het maritiem park, boot transfers tussen Cartagena en Rosario Island, begeleiding door professionele PADI instructeur en een lunch.
  • Twee dagen duiken (5 duiken waarvan 1 night dive) kost EUR 234 per persoon. Dit is exclusief overnachting op Rosario Island, hiervoor zijn diverse mogelijkheden waarbij we natuurlijk zullen adviseren.
  • Cursus Open Water Certificering PADI (duikbrevet), deze cursus duurt 2 dagen en kost EUR 280 per persoon. Dit is exclusief theorie (PADI onine cursus EUR 150) en accommodatie op Rosario Island.

Er zijn nog vele ander opties, vraag onze specialisten om advies!

Duiken in Colombia