Loading

Darién Special Panama

Reisduur: 14 dagen
Soort reis: Speciaal Darién pakket
Vertrekdag: Darién pakket gaat elke zondag van start

Panama is een bijzonder land om te bezoeken, vanwege de cultuur, de mensen en zeker ook de natuur. Darién National Park is een deel van Panama wat niet zo makkelijk te bezoeken is maar wel een must see voor vogelliefhebbers. In deze reis gaat u Darién op een unieke manier beleven en spendeert u 5 nachten in een luxe tent midden in de jungle. De bijzondere 6 daagse tocht naar Dariën (u reist samen met andere liefhebbers) start op zondag. 

Deze rDariën special is al te boeken voor EUR 1.923 per persoon (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Panama San Blas Darien 1.jpgPanama San Blas Darien 2.jpg
Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Panama te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Bocas del Toro, Costa Rica of zelfs Colombia. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.