Loading

Costa Rica Selva Travel Tip - autorondreis

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: individuele autorondreis door Costa Rica 


Iedereen heeft zijn/haar voorkeuren voor de perfecte reis door Costa Rica. Het land heeft ongelooflijk veel te bieden en daarom willen wij u graag onze favoriete reis laten zien. Het is een 21-daagse reis door Costa Rica waarbij u de kustlijnen en het binnenland leert kennen. De autorondreis start in San José en hier ontvangt na de eerste overnachting de ruime 4WD huurauto. U bezoekt de bijzondere natuur plekjes Selva Bananito, Boca Tapada, Caño Negro Wetlands, Tenorio/Rio Celeste, Rincon de la Vieja en Carara. Juist omdat Costa Rica veel variatie in landschappen kent hebben we ook unieke locaties erbij aangeboden. Denk maar eens aan Playa Samara (strand), omgeving Dominical en San Vito (onontdekt). Een echte aanrader voor liefhebbers van natuur en van afgelegen bijzondere plekjes.

Deze reis is al vanaf EUR 2.126 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reisroute in het kort

Dag 1: vliegreis en San José
Dag 2: selfdrive/ Selva Bananito
Dag 3: Selva Bananito
Dag 4: selfdrive/ Boca Tapada
Dag 5: Boca Tapada
Dag 6: selfdrive/Caño Negro
Dag 7: selfdrive/ Tenorio
Dag 8: Tenorio
Dag 9: selfdrive/ Rincon de la Vieja
Dag 10: Rincon de la Vieja
Dag 11: selfdrive/ Playa Samara

Dag 12: Playa Samara
Dag 13: selfdrive/ Carara N.P.
Dag 14: Carara N.P.
Dag 15: selfdrive/ Dominical
Dag 16: Dominical
Dag 17: selfdrive/ San Vito
Dag 18: San Vito
Dag 19: selfdrive/ San José
Dag 20: terugreis
Dag 21: aankomst

Tip - macaws.jpgTip - monkeys.jpg

Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een rondreis Costa Rica, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Costa Rica voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl en we beantwoorden graag al uw vragen.