Loading

Costa Rica en Nicaragua combinatiereis

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: Individuele autorondreis door Costa Rica en 
Nicaragua

Het is absoluut een feit dat een combinatie reis door Nicaragua en Costa Rica u dé meest gevarieerde reis geeft. Nicaragua heeft een bijzondere cultuur met mooie koloniale steden en Costa Rica is het walhalla voor natuurliefhebbers. Deze reis biedt u de kans om in 21 dagen beiden landen te bezoeken. De autorondreis start in San Jose, Costa Rica en neemt u via de Caribische kust, Sarapiqui, de Arenal Vulkaan, Playa Tamarindo en Rincon de la Vieja mee naar Nicaragua. Op de grens wisselt u van auto en in Nicaragua rijdt u naar San Juan del Sur, Granada, Matagalpa, Leon en Managua.

Deze reis is al vanaf EUR 1.712 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Costa Rica - toekans.jpgCosta Rica - vlinders.jpg
Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar San Jose
Dag 2: Puerto Viejo de Talamanca
Dag 3: Puerto Viejo de Talamanca
Dag 4: Puerto Viejo de Sarapiqui
Dag 5: Arenal Vulkaan
Dag 6: Arenal Vulkaan
Dag 7: Playa Tamarindo
Dag 8: Playa Tamarindo
Dag 9: Rincon de la Vieja
Dag 10: San Juan del Sur
Dag 11: San Juan del Sur 

Dag 12: Granada
Dag 13: Granada
Dag 14: Granada
Dag 15: Matagalpa
Dag 16: Matagalpa
Dag 17: Leon
Dag 18: Leon
Dag 19: Managua
Dag 20: Vlucht naar huis
Dag 21: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een rondreis door Nicaragua en Costa Rica, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Nicaragua eventueel met Costa Rica of zelfs Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl en we beantwoorden graag al uw vragen.