Loading

Costa Rica Compleet, individuele autorondreis

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: Individuele autoreis door Costa Rica

Costa Rica is een fantastisch land om doorheen te reizen met eigen vervoer en deze zeer complete reis laat u uitersten zien van dit tropische land. U start in San José om daarna verder te reizen naar de beroemde Tortuguero Kanalen. Hier maakt u kennis met een dichte jungle en een unieke flora en fauna, en dit is dé plek voor zeeschildpadden. Eenmaal weer op het vaste land ontvangt u een 4WD huurauto en gaat u heerlijk uw eigen gang. Op het programma staan strandbestemmingen zoals Dominical en Playa Tamarindo en bijzondere natuurbestemmingen met San Gerardo de Dota, Turrialba, San Vito, Arenal, Puerto Jimenez/Corcovado en Monteverde. In 21 dagen reist u van de Caribische kust naar de Pacifische kust en ontdekt u hoe veel moois Costa Rica in de binnenlanden te bieden heeft. 

Deze reis is al vanaf EUR 1.668 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reisroute in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Costa Rica / San José
Dag 2: Tortuguero National Park
Dag 3: Tortuguero National Park
Dag 4: selfdrive/ Turrialba
Dag 5: Turrialba
Dag 6: selfdrive/ San Gerardo de Dota
Dag 7: selfdrive/ San Vito
Dag 8: San Vito
Dag 9: selfdrive/ Puerto Jimenez Corcovado
Dag 10: Puerto Jimenez Corcovado
Dag 11: selfdrive/ Dominical

Dag 12: Dominical
Dag 13: selfdrive/ Monteverde Cloud Forest
Dag 14: Monteverde Cloud Forest
Dag 15: selfdrive/ Playa Tamarindo
Dag 16: Playa Tamarindo
Dag 17: selfdrive/ Arenal La Fortuna
Dag 18: Arenal La Fortuna
Dag 19: selfdrive/ San Jose
Dag 20: auto inleveren en vlucht
Dag 21: Aankomst 

Costa Rica - mooie watervallen.jpgCosta Rica - vergezichten.jpg
Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een rondreis Costa Rica, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Costa Rica voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.