Loading

Actie in Costa Rica

In combinatie met de natuur is Costa Rica een bestemming voor de liefhebbers van avontuur met een overvloed aan spanning en adrenaline. Het hele jaar door, en in de meeste delen van het land, op het water, land of in de lucht, kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan activiteiten. Wat het extra leuk maakt is dat de meeste thrilling adventures in de prachtige natuur zijn, hierdoor is een onvergetelijke ervaring nog eens extra gegarandeerd. Het kan soms allemaal net even te spannend worden en daardoor zijn er in Costa Rica strenge veiligheidseisen. Hierdoor kunt u met een gerust hart super avonturen bij gerenommeerde bedrijven boeken of natuurlijk van te voren bij ons.

Costa Rica - hiken in de bergen.jpgCosta Rica - Paardrijden.jpg

Avonturen op en in het water

Ervaar de sensatie van de avonturen rondom water. Heerlijk dobberen op het water voor de relax types, heftige rapids bevaren in een kajak voor de thrill seekers en een wildwater avontuur in een raft voor een heerlijke shot adrenaline. Costa Rica biedt u de kans om te gaan raften, kajaken en zwemmen in de vele rivieren. Daarnaast is het land omgeven door de zee, dus ook hier liggen super kansen. Kajaken op de golfen, snorkelen en diepzeeduiken in de oceanen waarbij u reële kansen hebt om walvishaaien en Manta Roggen (zoals wij het geluk hadden) te ontmoeten.

Avonturen op het land

Als u op pad gaat om te wandelen ontdekt u pas echt de pracht dat de natuur u te bieden heeft. Er lopen schitterende paden door de bergen, door de dichte jungle en langs de brede, soms woest stromende rivieren. Costa Rica heeft bijzondere canopy wandelingen aangelegd, waarbij u op grote hoogte langs de boomtoppen loopt. U kunt naast het lopen ook abseilen van boomtop tot boomtop. Naast hiken zijn ook mountainbiken en paardrijden absoluut goede opties om op avontuur in Costa Rica te gaan. Wat veel mensen niet weten is dat het ook mogelijk is om in Costa Rica de dimensie van de wereld onder de grond te verkennen is. Onvergetelijk is het om in één van de vele grotten af te dalen. Een gids is verplicht en u moet ouder zijn dan 16 jaar. U zult moe, vuil en nat worden maar het is absoluut de moeite waard.