Loading

Combinatie luxe autoreis Costa Rica en Panama

Reisduur: 23 dagen
Soort reis: individuele luxe autorondreis door Costa Rica en Panama

Dit is een voorbeeld van een heel complete autorondreis door Costa Rica en Panama. Beide landen hebben bezoekers veel te bieden en in deze reis hebben we een leuke combinatie gemaakt. Deze luxe autorondreis bezoekt u in Costa Rica Monteverde (bekend van de hangbruggen en nevelwouden), Arenal (vulkaan en meer), Boca Tapada (schitterend vogelgebied) en Puerto Viejo (Caribische atmosfeer). De shuttle brengt u snel naar Panama en hier gaat u genieten van de eilanden van Bocas del Toro, Boquete (koffie en lange wandelingen), Boca Chica (paradijsje), El Valle de Anton (bergen en frisse lucht) en Panama City. In beide landen heeft u een huurauto tot uw beschikking om heerlijk de vrijheid te hebben om te gaan en staan waar u wilt. De accommodatie zijn van zeer goede kwaliteit.

Deze reis is al vanaf EUR 2.939 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

combi - toekan.jpgcomi - bloemenpracht.jpg

Reis route in het kort

Dag 1: aankomst en San Jose
Dag 2: San Jose
Dag 3: selfdrive/ Monteverde
Dag 4: Monteverde
Dag 5: selfdrive/ Arenal la Fortuna
Dag 6: Arenal La Fortuna
Dag 7: selfdrive/ Boca Tapada
Dag 8: Boca Tapada
Dag 9: selfdrive/ Puerto Viejo
Dag 10: Puerto Viejo
Dag 11: shuttle/ Bocas del Toro
Dag 12: Bocas del Toro

Dag 13: Bocas del Toro
Dag 14: selfdrive/ Boquete
Dag 15: Boquete
Dag 16: selfdrive/ Boca Chica
Dag 17: Boca Chica
Dag 18: selfdrive/ El Valle de Anton
Dag 19: El Valle de Anton
Dag 20: selfdrive/ Panama City
Dag 21: Panama City
Dag 22: vertrek uit Panama
Dag 23: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een combinatie rondreis Costa Rica en Panama, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Costa Rica en Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.