Loading

Combinatie Guatemala en Belize

Reisduur: 19 dagen
Soort reis: Volledig individuele reis met gedeeltelijk transfers per shuttle bus

Deze reis bewijst dat een prachtige combinatie reis door de Midden-Amerikaanse landen Guatemala en Belize wel degelijk mogelijk is voor een zeer redelijke prijs. De reis is volledig op individuele basis waarbij u diverse trajecten reist met onze shuttle service. Dit houdt in dat de transfers tussen de verschillende locaties kan plaatsvinden met andere reizigers waardoor de kosten een stuk lager worden maar u wel alle vrijheid behoudt. De rondreis Guatemala is een combinatie tussen de hoogtepunten van Guatemala met een heerlijk verblijf in de jungle van Belize en aan de witte stranden van Ambergris Caye in Belize waar u kunt relaxen of snorkelend of duikend de azuurblauwe wateren van de Caribische zee van Belize gaan verkennen.

Deze reis is al voor EUR 1.859 per persoon te boeken, gebaseerd op een individuele reis met 2 personen (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Guatemala - Antigua (3).jpgGuatemala - Tikal (3).jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Guatemala / Antigua
Dag 2: Antigua
Dag 3: Chichicastenango / Panajachel
Dag 4: Panajachel (Atitlán meer)
Dag 5: Quetzaltenango
Dag 6: Quetzaltenango (street food tour)
Dag 7: Quetzaltenango
Dag 8: Antigua
Dag 9: Vlucht naar Flores / Tikal
Dag 10: Tikal

Dag 11: San Ignacio jungle (Belize)
Dag 12: San Ignacio jungle
Dag 13: San Ignacio jungle
Dag 14: Ambergris Caye - strand
Dag 15: Ambergris Caye
Dag 16: Ambergris Caye
Dag 17: Ambergris Caye
Dag 18: Vertrek
Dag 19: Aankomst


Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Guatemala in combinatie met Belize te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo is Guatemala ook prima te combineren met Mexico. Ook hebben we in Guatemala de mogelijkheden om de volledige reis te doen met privé wagen met chauffeur. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Guatemala of Belize van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.