Loading

Colombia en Panama combinatie reis

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: individuele reis door Colombia en Panama

Colombia en Panama zijn buurlanden en (mede door rechtstreekse vluchten met KLM) uitstekend te combineren. U verblijft in goede hotels en bezoekt in Colombia steden zoals Bogotá, Medellín en Cartagena. Verder gaat u in Colombia naar de natuur en cultuur van Barichara en de jungle en stranden nabij Tayrona National Park. In Panama, waar u met een huurauto zelf rond rijdt, ligt de nadruk op het Panama kanaal, de jungle en natuurlijk Panama Stad. Kortom, een ideale reis als u van variatie houdt.

Deze rondreis Colombia en Panama is te boeken voor EUR 2.197 per persoon (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Colombia - Villa de Leyva5.jpgPanama - Panama City!.jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar COLOMBIA / Bogotá
Dag 2: Bogotá
Dag 3: Villa de Leyva
Dag 4: Villa de Leyva
Dag 5: Barichara
Dag 6: Barichara
Dag 7: Palimino
Dag 8: Palimino
Dag 9: Palimino
Dag 10: Cartagena
Dag 11: Cartagena

Dag 12: Cartagena
Dag 13: Medellin
Dag 14: Medellin
Dag 15: Gamboa (PANAMA)
Dag 16: Puerto Lindo
Dag 17: Panama Stad
Dag 18: Panama Stad
Dag 19: Panama Stad
Dag 20: Retourvlucht
Dag 21: AankomstDeze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia en Panama te bezoeken. Colombia en Panama zijn grote landen en er zijn dan ook vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia en Panama voor u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven in deze combinatie reis, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw wensen ook aangeven in ons contactformulier.