Loading

Colombia Budget reis

Reisduur: 15 dagen
Soort reis: individuele reis Colombia, gedeeltelijk openbaar vervoer

Deze 15-daagse individuele Colombia Budget reis is speciaal samengesteld voor reizigers die het leuk vinden om in Colombia met het openbaar vervoer te reizen, mensen die gesteld zijn op individuele vrijheid en het prettig vinden om af en toe zelf dingen te regelen en het interessant vinden om tussen de zeer gastvrije en vriendelijke Colombianen te reizen maar ook het gemak van pittoreske accommodaties en af en toe wat luxe op prijs stellen. Kortom, bent u avontuurlijk en zelfstandig ingesteld en wilt u het echte Colombia beleven? Dan is dit een ideale reis!

Deze reis is al voor EUR  975 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief binnenlandse vlucht (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

Colombia - Zona Cafatera5.jpgColombia - Bogota7.jpg

De reis start in Bogotá, de hoofdstad van Colombia. Hier verblijft u een volle dag in Bogotá, uw hotel is ideaal gelegen en alles is op loopafstand. Vervolgens bezoekt u de zoutkathedraal van Zapaquira en gaat u naar de heilige plaats Guatavita. Dan met de bus naar Honda, een koloniaal stadje aan de rivier de Magdalena. Met het openbaar vervoer gaat u zelfstandig verder naar de koffie regio, waar u 3 nachten verblijft op een bijzondere hacienda met een koffie plantage om daarna door te gaan naar Medellín, de stad van de eeuwige lente. Onze gids in Medellín zal u de stad laten zien, niet saai uit een busje maar met gebruik van de metro, de metrocable en de benenwagen. Met een binnenlandse vlucht gaat u hierna naar het Caraïbische Cartagena waar u zich kunt onderdompelen in historie, cultuur en gezellige terrasjes.

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Bogotá
Dag 2: Bogotá
Dag 3: Zipaquira en Guatavita
Dag 4: Openbaar vervoer naar Honda
Dag 5: Honda
Dag 6: Openbaar vervoer naar Manizales
Dag 7: Manizales / Zona Cafetara
Dag 8: Manizales / Zona Cafetara

Dag 09: Openbaar vervoer naar Medellín
Dag 10: Stadstour Medellín
Dag 11: Binnenlandse vlucht naar Cartagena
Dag 12: Cartagena de Indias
Dag 13: Cartagena de Indias
Dag 14: Retourvlucht vanuit Cartagena
Dag 15: Aankomst

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia te bezoeken. Colombia is een groot land en er zijn dan ook vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia voor u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven in deze Puur Colombia reis, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw wensen ook aangeven in ons contactformulier.