pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Ciudad Perdida trekking Colombia

De Verloren Stad in Colombia

De jungle trekking naar de Ciudad Perdida ofwel de Verloren Stad in het noorden van Colombia (vanuit Santa Marta landinwaarts) is een geweldige en pittige tocht van 4 dagen. Ciudad Perdida wordt ook wel genoemde de mooiere versie van de Machu Picchu, en terecht! Hiken is de enige manier om er te komen en de tocht gaat gepaard met afzien over de soms glibberige paden met zoemende muggen. Maar onze tip: het is het waard!! Onderweg heeft u kans de Tayrona indianen tegen te komen, een bijzondere ervaring. Tijdens deze dagen laat u alle comfort achter u en slaapt u in hangmatten, wast u zich met rivierwater en bent u één met de prachtige natuur om u heen.

Kosten: de volledige 4-daagse Ciudad Perdida hiking kost EUR 349 per persoon, uitgaande van 2 personen en inclusief transfer van/naar Santa Marta, overnachtingen in hangmatten met muskietennetten, drie maaltijden per dag en snacks en fruit tijdens de hiking, lokale gids en dragers.

OPMERKING: de Ciudad Perdida hiking is vrij zwaar, vooral door het vochtige klimaat. Een goede conditie en bovenal een positieve instelling zijn gewenst.

Trekking Cuidad Perdida Colombia

Onderstaande is het globale schema voor de 4-daagse tocht met als einddoel de Ciudad Perdida ofwel Verloren Stad.

Dag 1: Start Ciudad Perdida vanuit Santa Marta

Vroeg in de morgen wordt u opgehaald in Santa Marta (natuurlijk kunnen we hier ook het hotel voor u verzorgen) en gaat u per 4WD naar Machete Pelao, een toch van ruim twee uur over een slechte weg. Hier begint de trekking. Na drie tot vier uur komt u aan bij een finca, waar de nacht wordt doorgebracht in hangmatten. Ook kunt u heerlijk zwemmen in een nabijgelegen riviertje.

Dag 2: Ciudad Perdida trekking – Colombia

Een wandeling van zo’n zes uur uur naar een aantal indiaanse nederzettingen van de Kogi’s bij de vallei van de Baritaca rivier. Vervolgens wordt er diverse keren de Baritaca rivier overgestoken en waar weer een aantal nederzettingen van de Kogi’s gepasseerd worden. De bestemming vandaag is bekend als de Cabana de Romualdo, het thuis van de gerespecteerde Mamo (lokale priester). De gids zal ook interessante achtergrondinformatie geven. Overnachting in bedden of hangmatten.

Dag 3: Ciudad Perdida trekking – Colombia

Na een vroeg ontbijt om 6 uur is het vertrek om 7 uur. Na een flinke klim van een uur bereikt u het einddoel, de Ciudad Perdida ofwel de Verloren Stad! Hier heeft u uitgebreid om de site rustig te bekijken, natuurlijk geeft de gids ook graag informatie. Vervolgens wordt er teruggekeerd naar Cabana de Romualdo  en start de daling. Overnachting in bedden of hangmatten (met muskietennet).

Dag 4: Einde Ciudad Perdida – retour naar Santa Marta

De laatste dag waarbij er zo’n 6 uur gelopen wordt naar Mamey. Hier staat na de lunch de wagen te wachten en brengt u terug naar Santa Marta, waar u aan het einde van de middag arriveert.

Trekking Cuidad Perdida Colombia

De Verloren Stad trekking is inclusief:

  • Transfers van/naar Santa Marta in 4WD
  • 4-daagse trekking naar Ciudad Perdida
  • Overnachtingen in hangmatten en cabana’s
  • Hangmatten en dekens
  • Alle maaltijden en snacks en fruit tijdens de trekking
  • Entree gelden voor archeologische park
  • Lokale gids (SENA training) en dragers

De Verloren Stad trekking is exclusief:

  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooi voor lokale gids en dragers