Loading

Bijzonder Panama inclusief San Blas

Reisduur: 19 dagen
Soort reis: Individuele privé vervoer rondreis door Panama i.c.m. San Blas en Bocas del Toro

Dat is nog eens vakantie, nergens aan hoeven te denken en toch heel veel zien, dat is dé perfecte rondreis door Panama. U hoeft niet zelf te rijden en uw vervoer staat altijd klaar wanneer u afreist naar een volgende mooie bestemming. U start de reis in Panama City, met een complete stadstour en bezoek aan het Panamakanaal. Dan vliegt u naar de tropische eilanden van San Blas om kennis te maken met de Kuna bevolking. Na de mooie eilanden is het tijd voor de dichte jungle van Gamboa om daarna te gaan genieten van een bijzonder eiland in de Pacifische Oceaan, Isla Contadora. Na een overnachting in de stad vliegt u naar de omgeving van Mount Totumas en Boquete waar u natuurlijk gaat wandelen en een koffieplantage bezoekt. De reis wordt afgesloten op een wonderschoon plekje, Red Frog Beach op Isla Bastimentos Bocas del Toro. Al het vervoer is inclusief en op alle locaties maakt u mooie tochten om het land en de mensen beter te leren kennen.

Deze rondreis Panama is het hele jaar door te boeken voor EUR 2.999 per persoon (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Route in het kort:

 Dag 1: Aankomst / Panama Stad     
 Dag 2: Panama Stad 
 Dag 3: San Blas / Yandup
 Dag 4: San Blas / Yandup
 Dag 5: Gamboa
 Dag 6: Gamboa
 Dag 7: Isla Contadora
 Dag 8: Isla Contadora
 Dag 9: Panama City
 Dag 10: Mount Totumas

 Dag 11: Mount Totumas
 Dag 12: Boquete
 Dag 13: Boquete
 Dag 14: Bocas del Toro
 Dag 15: Bocas del Toro
 Dag 16: Bocas del Toro
 Dag 17: Vlucht / Panama City
 Dag 18: Vertrek
 Dag 19: Aankomst
Panama - Isla Contadora.jpgKuna
Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Panama te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Costa Rica of Colombia. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.