Loading

Big Five Kenia Privé Safari

Reisduur: 13 dagen
Soort reis: privé safari Kenia 
Vertrek: dagelijks


Maak een unieke safari door Kenia en ga op zoek naar de Big Five ofwel de leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn. Onze Big Five privé safari door Kenia brengt u naar de noordelijke parken Samburu en Shaba, de meren van Lake Nakuru en Lake Naivasha en tenslotte gaat u maar liefst drie dagen naar de Masai Mara. Tot de allerlaatste dag bent u in de natuur van Kenia, want de reis eindigt in Nairobi National Park. Deze Kenia safari is vooral geschikt als u verschillende landschappen en veel dieren wilt zien. 

Als u met twee personen bent is deze reis is al vanaf EUR 3.146 per persoon te boeken, bent u met z'n vieren dan start de prijs al vanaf EUR 2.999 per persoon (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.
Kenia - slapende leeuwen.jpgKenia - olifanten

Route in het kort:

Dag 1: Aankomst/ Nairobi      
 Dag 2: Nairobi
 Dag 3: privé safari/ Samburu 
 Dag 4: privé safari/ Samburu en Shaba
 Dag 5: privé safari/ Lake Naivasha
 Dag 6: privé safari/ Lake Nakuru
 Dag 7: privé safari/ Masai Mara

Dag 8: privé safari/ Masai Mara
Dag 9: privé safari/ Masai Mara
Dag 10: Nairobi National Park
Dag 11: Nairobi National Park
Dag 12: Vlucht naar huis
Dag 13: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Kenia te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safari rondreis Kenia voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.