Beurzen

Utrecht: vakantiebeurs 10 t/m 13 januari 2019
ONTDEKPLEIN HAL 11 STAND OP03

Jouw vakantievoorpret begint tussen 10 en 13 januari op de Vakantiebeurs 2019.

Laat je op een grensverleggende manier inspireren & informeren tijdens oneindig veel workshops en presentaties. Op het grootste vakantie-event van de Benelux zijn alle vakantiespecialismen en -typen te vinden zijn. En dat allemaal onder één dak. Je vindt hier de beste aanbiedingen en vakantiedeals en je spreekt met lokale experts om de leukste plekken, restaurantjes, accommodaties en andere pareltjes van jouw favoriete vakantiebestemming te ontdekken.
Breda: Bijzondere Reizen beurs 19 en 20 januari 2019
STAND 23

De Bijzondere Reizen Beurs wordt gehouden in de Grote Kerk van Breda, een prachtige locaties, middenin de stad.

Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit! Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst.Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.
Brugge: Reismarkt 2 februari 2019
Vlaanderens alternatieve reisbeurs op 24 februari 2019 in de Stadshallen van Brugge.

Reizigers informeren reizigers is de unieke formule van deze reisbeurs. Reismarkt is geen 'salon', maar een ontmoetingsplek en uitwisselingsplaats van informatie van reizigers zelf. Op Reismarkt kun je met je persoonlijke vragen terecht bij 250 reizigers-ervaringsdeskundigen-kenners van een land. Daarnaast is een bijzonder inspirerend programma van gesprekken, workshops en beeldreportages; elk op zich is al een bezoek waard. Tientallen alternatieve organisaties die je op andere evenementen niet vindt, stellen hun activiteiten of producten die met reizen te maken hebben voor.