Loading

Best of Panama en Costa Rica reis

Reisduur: 22 dagen
Soort reis: Individuele reis door Panama en Costa Rica

Costa Rica en Panama zijn landen die uitstekend te combineren zijn in een mooie rondreis en dit voorbeeld bewijst dat des te meer. In deze rondreis bezoekt u mooie delen van zowel Panama als Costa Rica. Het is een reis van uiterste, van grote steden naar knusse dorpjes en van uitgestrekte stranden naar de dicht jungle. U start in Panama City waar u een huurauto ontvangt. Met eigen vervoer rijdt u naar de Carbische kust, El Valle de Anton, Santa Catalina en Boquete. De auto wordt in David ingeleverd en uw tweede auto haalt u bij de grens met Costa Rica weer op. In Costa Rica rijdt u verder naar Puerto Jimenez, Manuel Antonio, Monteverde, Rincon de la Vieje en u eindigt de reis in San Jose.

Deze rondreis Panama en Costa Rica is te boeken voor EUR 2.077 per persoon (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Panama City
Dag 2: Panama City
Dag 3: 
Puerto Lindo
Dag 4: Puerto Lindo

Dag 5: 
El Valle de Anton
Dag 6: 
El Valle de Anton
Dag 7: 
Santa Catalina
Dag 8: 
Santa Catalina
Dag 9: Boquete
Dag 10: Boquete
Dag 11: Peninsula Osa / Puerto Jimenez

Dag 12: Peninsula Osa / Puerto Jimenez
Dag 13: 
Peninsula Osa / Puerto Jimenez
Dag 14: Manuel Antonio

Dag 15: 
Manuel Antonio
Dag 16: 
Monteverde Cloud Forest
Dag 17: 
Monteverde Cloud Forest
Dag 18: 
Rincon de la Vieja / Tenorio
Dag 19: 
Rincon de la Vieja / Tenorio
Dag 20: San Jose
Dag 21: Vertrek
Dag 22: Aankomst

Panama - sunset !.jpgPanama - mangrove !.jpg

Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een combinatie reis Costa Rica en Panama, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Panama en/of Costa Rica voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.