Loading

Best of Mexico, Guatemala en Belize

Reisduur: 22 dagen
Soort reis: Volledig verzorgde individuele reis door Mexico, Guatemala en Belize

Heerlijk zelf rondrijden door Yucatán en Chiapas in Mexico met huurauto, de échte Maya cultuur en natuurschoon bewonderen in Guatemala met gebruik van shuttle bussen, vliegen naar de Maya ruïne Tikal en tenslotte via de jungle van Belize uitgebreid relaxen aan de witte stranden van Belize. De landen Mexico, Guatemala en Belize zijn uitstekend te combineren en dit laten we graag zien middels deze voorbeeldreis van 22 dagen. De reis is volledig op individuele basis maar wel volledig verzorgd zodat u heerlijk kunt genieten maar wel met behoud van alle vrijheid.

Deze reis is al voor EUR 2.144 per persoon te boeken, gebaseerd op een individuele reis met 2 personen (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Mexico - San Cristobal - TM.jpgGuatemala - Guatemala algemeen (5).jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Mexico / Cancún
Dag 2: Start huurauto / Chichén Itzá
Dag 3: Mérida
Dag 4: Campeche
Dag 5: Palenque
Dag 6: Palenque
Dag 7: San Cristóbal de las Casas
Dag 8: San Cristóbal de las Casas
Dag 9: Shuttle bus Panajachel (Atitlán meer)
Dag 10: Panajachel (Atitlán meer)
Dag 11: Antigua met markt Chichicastenango

Dag 12: Antigua
Dag 13: Vlucht naar Flores
Dag 14: Bezoek ruïnes van Tikal
Dag 15: San Ignacio / Belize
Dag 16: San Ignacio
Dag 17: Strandverblijf Caye Caulker
Dag 18: Strandverblijf Caye Caulker
Dag 19: Strandverblijf Caye Caulker
Dag 20: Strandverblijf Caye Caulker
Dag 21: Retourvlucht
Dag 22: AankomstDeze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Guatemala in combinatie met Mexico en Belize te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo is Guatemala ook een prima bestemming om alleen te doen, of met een strandverlenging in Belize. Ook hebben we in Guatemala de mogelijkheden om dit reisgedeelte te doen met privé wagen met chauffeur. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Mexico Guatemala Belize van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.