Loading

Belize Natuur en Duiken

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: volledig verzorgde individuele reis Belize, perfecte jungle en duiken combo

Belize Natuur en Duiken, een prachtige individuele reis Belize waarbij u kennis maakt met de verschillende kanten van Belize. Uw reis in Belize start met een bijzonder verblijf in de Lamanai Eco Lodge waar u geniet van de jungle en de oude Maya tempels. Vervolgens vertrekt u met de boot naar het tropische eiland Ambergris Caye voor 7 dagen zon, zee en strand. Gedurende uw verblijf op het mooie eiland is een compleet duikpakket inclusief met de beroemde Blue Hole en 4 x 2 duiken bij de lokale riffen. De laatste 3 dagen van deze fijne rondreis is voor de omgeving van San Igancio, ideale omgeving voor natuur wandelingen, cave adventures, paardrijden en andere leuke activiteiten.

Deze reis is al voor EUR 1.975 per persoon te boeken, gebaseerd op een individuele reis met 2 personen (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reisroute in het kort

Dag 1: Overnachting Atlanta / USA
Dag 2: Lamanai (noorden van Belize)
Dag 3: Lamanai (noorden van Belize)
Dag 4: Lamanai (noorden van Belize)
Dag 5: Ambergris Caye
Dag 6: Ambergris Caye
Dag 7: Ambergris Caye
Dag 8: Ambergris Caye (Blue Hole)

Dag 9: Ambergris Caye
Dag 10: Ambergris Caye
Dag 11: Ambergris Caye
Dag 12: San Igancio
Dag 13: San Igancio
Dag 14: San Igancio
Dag 15: Retourvlucht
Dag 16: Aankomst


Belize - mask temple at lamanai.jpgBelize - diving the Belize Waters (2).jpg
Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Belize te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo kunt u de route wijzigen of wellicht voor een combinatie kiezen met Guatemala en/of Mexico. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Mexico Guatemala Belize van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.