Loading

Belize Highlights reis

Reisduur: 17 dagen
Soort reis: volledig verzorgde individuele autoreis Belize 

Deze reis start met een nachtje in de Verenigde Staten en op dag 2 arriveert u al in de ochtend in Belize. U kunt dan direct met deze prachtige highlights autorondreis van start gaan. Belize is een land waar autorijden heel gemakkelijk is en de afstanden altijd klein. Een reis vol hoogtepunten brengt u natuurlijk naar de meest bijzondere plekjes van een land en ook in deze reis is dát het thema. U rijdt met een huurauto naar Hopkins (een gezellige badplaats), Punta Gorda (jungle en Maya cultuur), Hummingbird Highway (slapen in een prachtige jungle lodge), San Ignacio (voor avontuur, natuur, cultuur en vakantie vieren), La Milpa (bijzondere jungle en oude Maya stad in het noorden van het land) en u sluit deze prachtige autoreis af op het tropische levendige eiland Ambergris Caye. Vanaf Ambergris Caye vliegt u op de laatste dag naar Belize City en verder richting uw eindbestemming.

Deze reis is al voor EUR 1.830 per persoon te boeken, gebaseerd op een individuele reis met 2 personen (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Belize - Maya jongetje.jpgBelize - Toldeo Maya land.jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Overnachting USA
Dag 2: Start huurauto 4WD, Hopkins 
Dag 3: Hopkins
Dag 4: Hopkins
Dag 5: Toledo (Punta Gorda)
Dag 6: Toledo (Punta Gorda)
Dag 7: Hummingbird Highway
Dag 8: Hummingbird Highway
Dag 9: San Ignacio

Dag 10: San Ignacio
Dag 11: La Milpa (noorden van Belize)
Dag 12: La Milpa (noorden van Belize)
Dag 13: Ambergris Caye
Dag 14: Ambergris Caye
Dag 15: Ambergris Caye
Dag 16: Retourvlucht
Dag 17: Aankomst

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Belize te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo kunt u de route wijzigen of wellicht voor een combinatie kiezen met Guatemala en/of Mexico. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Mexico Guatemala Belize van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.