Loading

Auto rondreis Yucatán tot Chiapas

Reisduur: 18 dagen
Soort reis: individuele rondreis met een huurauto

Genieten van het indrukwekkende Yucatán schiereiland en de provincie Chiapas in Mexico, dat is wat deze 19 daagse autorondreis u te bieden heeft. De reis begint in Cancún waar u de huurauto in ontvangt neemt. De rondreis brengt u naar bijzondere archeologische Maya vindplaatsen als Chichén Itzá en Palenque. U bezoekt historische koloniale steden, Mérida, Campeche en het mooie San Christóbal de las Casas. De rondreis wordt afgesloten op het mooie witte strand van Playa del Carmen. Van het begin tot in einde van de reis heeft u een betrouwbare huurauto met airco zodat u eigen vervoer heeft en dus van niemand afhankelijk bent. Rijden in Mexico is geen grote uitdaging en u kunt heerlijk ontspannen van a naar b rijden en onderweg genieten van de indrukwekkende omgeving. Gedurende deze reis overnacht u in kleinschalige charmante accommodaties, met elk een bijzondere locatie en Mexicaanse sfeer.

Deze reis is al voor EUR 1.239 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief overnachtingen en autohuur (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Mexico - Palenque - TM1.jpgMexico - Campeche - TM1.jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Mexico / Cancún
Dag 2: Chichen Itza
Dag 3: Mérida
Dag 4: Mérida
Dag 5: Campeche
Dag 6: Palenque
Dag 7: Palenque
Dag 8: San Cristóbal de las Casas
Dag 9: San Cristóbal de las Casas

Dag 10: San Cristóbal de las Casas
Dag 11: Tapijulapa
Dag 12: Tapijulapa
Dag 13: Chicanna
Dag 14: Playa del Carmen
Dag 15: Playa del Carmen
Dag 16: Playa del Carmen
Dag 17: Vertrek
Dag 18: Aankomst


Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Mexico te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo kunt u Mexico bijvoorbeeld ook uitstekend combineren met Belize en/of Guatemala. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Mexico van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.