pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

ATM grotten tocht Belize

Actun Tunichil Muknal

Een ATM grotten tocht Belize ofwel een bezoek aan de Maya-onderwereld op Actun Tunichil Muknal of de “Cave of the Stone Sepulchre” kan één van de meest verhelderende, epische en unieke ervaringen van uw leven zijn. Verlaat de wereld van de levenden terwijl u met uw ervaren gids het hart van de ATM-grot intrekt. Onlangs werd de ATM-grot de nummer 1 heilige grot bestemming in de wereld door National Geographic. De ATM-grot is niet alleen bijzonder op geologisch aspect, met zijn kristallijne stalactieten en stalagmieten, maar ook historisch, een natuurlijk museum van oude Maya-artefacten, evenals een heilige begraafplaats. Dit is de laatste rustplaats van de “Crystal Maiden”, een oud Maya ceremonieel slachtoffer, evenals de overblijfselen van 13 andere geofferde mannen, vrouwen en kinderen.

Hoe komt u bij de ATM grot?

Deze offersite is toegankelijk door ongeveer een uur te rijden van San Ignacio. Hier gaat u het Tapir Mountain natuurreservaat binnen. Vanaf de rangerpost gaat u te voet verder. Wandelen door de jungle gedurende ongeveer 45 minuten naar de ingang van de grot. Onderweg passeert u 3 stroomversnellingen, dus reken op natte voeten. Om toegang te krijgen tot de grot, zwemt u met behulp van een touw over een klein waterbron en waadt u in kniehoog water de donkere onderwereld van de grot in die u toegang geeft tot het uitgebreide ondergrondse doolhof van tunnels, gangen en kamers. De climax is de ceremoniële kamer waarin steengoed, keramiek en het beroemde gekristalliseerde skelet van de ‘Crystal Maiden’ zijn ondergebracht. U brengt ongeveer 3 uur door in de grot onder begeleiding van onze ervaren gidsen.

Laat uw camera achter en ervaar de kracht van oude geesten met geest, lichaam en ziel. Dit is niet alleen een fysiek avontuur, maar een reis naar het spirituele rijk van de Maya’s. U gaat terug de jungle in en wandelt naar de auto, waar u kunt ontspannen en genieten van een zelfgemaakte picknicklunch met water en frisdranken, voordat u terugrijdt naar San Ignacio.

Hoe kunt u een toer naar de ATM grot boeken?
  • U kunt van te voren bij Selva Travel deze unieke avontuurlijke ATM grotten tocht Belize excursie boeken voor een prijs van
    EUR 90 per persoon.
  • In San Ignacio kunt u ook bij een lokale tour-agency of bij uw hotel. Het is een heel populaire tocht dus de kans dat het maximum aantal bezoekers al bereikt is in het hoogseizoen erg hoog.

Deze tocht is ook heel geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.