pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Ambergris Caye Belize

Ambergris Caye Belize

Ambergris Caye is het grootste eiland van Belize en de belangrijkste bestemming voor reizigers naar dit West-Caribische land. San Pedro Town is de enige stad op het eiland. Ambergris Caye is al eeuwenlang het centrum van de maritieme handel in dit gebied. Vissen, kokosnoten en chicle waren historische middelen om de eilandbewoners te ondersteunen, maar de laatste dertig jaar hebben reizigers het eiland ontdekt. Het is een échte toeristische bestemming geworden en heeft veel te bieden.

Belize heeft een geweldig koraalrifsysteem, het op één na grootste ter wereld en de langste van dit halfrond, en vele cayes (eilanden van koraalzand) zijn omringd door verbazingwekkende riffen om te snorkelen of te duiken. Het rif ligt ten oosten van de kustlijn van de Ambergris Caye en loopt over de gehele zone van het eiland. Dit heeft van San Pedro Town de duik- en watersporthoofdstad van Belize en van Midden-Amerika gemaakt. The Great Blue Hole, Turneffe-eilanden, Shark Ray Alley, Hol Chan Marine Reserve, Mexico Rocks, Lighthouse Reef en vele andere duikgebieden liggen allemaal op slechts een korte boottocht verwijderd van dit eiland met kokosnotenpalmboogjes.

Naast perfecte mogelijkheden om te duiken is Ambergris Caye ook heerlijk voor een zalige strandvakantie. Voor een voorbeeldreis met Ambergris Caye zie bijvoorbeeld Belize Hoogtepunten Reis (selfdrive, met huurauto).

Belize Ambergris Caye