pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Amazone Colombia

Amazone Colombia

Samen met buurlanden Brazilië en Peru deelt Colombia het grootste regenwoud en de grootste rivier van de wereld. De Amazone Jungle is één van de vele Colombiaanse schatten. Het is een wonderbaarlijke plek, niet alleen voor de bewoners en de enorme omvang van de rivier maar ook voor het leven dat is waar te nemen op het land en in het water.

Een bezoek aan de Amazone van Colombia vindt veelal plaats vanuit Leticia, een klein dorpje diep in het tropische regenwoud aan de oever van de Amazone rivier en gelegen op het drielandenpunt van Colombia, Peru en Brazilië. Leticia is vanuit Bogotá met binnenlandse vlucht te bereiken. Selva Travel biedt ook in de Amazone maatwerkpakketten aan, gezien de diverse mogelijkheden geven we hierbij graag wat verschillende opties.

Amazone Colombia
Amazone Avontuurlijk pakket 5 dagen | Selva Travel

Er zijn een aantal manieren om de Amazone rondom Leticia te bezoeken. Speciaal voor de avontuurlijk ingestelde reizigers bieden we een erg afwisselend en bijzonder Amazone verblijf aan. Deze wordt altijd uitgevoerd met privé gids en kan dus ook op elke gewenste dag beginnen. Ook verlengen of verkorten van het verblijf is mogelijk.

Dag 1: Vlucht van Bogotá naar Leticia. Aankomst in Leticia en welkom door uw lokale gids. Transfer naar de jungle buiten Leticia waar uw Amazone avontuur start in een boomhut. Diner en overnachting in een boomhut in Tanimboca.

Dag 2:  Na het ontbijt een mooie boottour naar het reservaat El Milagro de Marasha, dit is net over de grens met Peru. Na een ecologische wandeling van een uur bereikt u de cabins, prachtig gelegen aan een jungle meer. Na een lokale lunch volgt een kano trip over de meren waarbij u (als u wilt) ook op piranha’s kunt gaan vissen. Na het diner een avondtrip op zoek naar nachtdieren zoals kaaimannen. Overnachting in een privé cabin in Marasha Nature Reserve (in Peru).

Dag 3: Na het ontbijt een ecologische wandeling gevolgd door boot over de Amazone rivier naar het stadje Puerto Nariño. Onderweg wordt nog gestopt bij het project Funcadion Maikuchiga, een organisatie die zich richt op het beschermen van bedreigde apensoorten. Na de lunch een boottocht naar de Tarapoto-meren om zoetwaterdolfijnen te spotten, hierna met de boot . Ga verder met de boot naar de lokale indianengemeenschap San Martin de Amacayaco. Hier verblijft u in hangmatten bij de lokale bevolking. Diner en overnachting in hangmatten in San Martin de Amacayacu.

Dag 4: Ontbijt in de gemeenschap en wandeling van ongeveer 4 uur door de jungle van het Amacayacu-park naar Puerto Nariño. Lunch in Puerto Nariño en boot over de Amazone-rivier naar drijvende hut aan de Amazone waar u een prachtig uitzicht heeft op de zonsondergang over de Amazone rivier. Diner en overnachting in Floating Lodge Kurupira.

Dag 5: U wordt na het ontbijt teruggebracht naar Leticia voor uw retourvlucht naar Bogotá (of aansluitend vlucht naar aan volgende bestemming zoals de koffie regio, Cartagena of Medellín)

Amazone Colombia

Periode: 1 januari – 15 december 2020

Prijs: EUR 610 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen

Periode: 1 januari – 15 december 2020

Prijs: EUR 560 per persoon
gebaseerd op een reis met 4 personen

Prijzen zijn gebaseerd op een reis met 2 personen, voor meer of minder personen is de prijs op aanvraag.
Feestdagen: gedurende (nationale) feestdagen kunnen toeslagen van toepassing zijn.

Inclusief:

 • Transfers in Leticia
 • Boottransfers
 • Accommodatie als vermeld in hotels/cabins/hangmatten
 • Drie maaltijden per dag (startend met diner op dag 1 en eindigend met ontbijt op dag 5)
 • Alle activiteiten en tours als omschreven
 • Entree gelden en toestemmingen benodigd voor alle activiteiten en tours
 • Lokale gidsen (Spaanstalig)

Exclusief:

 • Nationale vluchten (rond de EUR 250 per persoon voor Bogotá-Leticia-Bogotá)
 • Tourisme belasting Leticia (USD 12, te voldoen bij aankomst in Leticia)
 • Drankjes
 • Persoonlijke uitgaven
 • Eventueel tip voor lokale gidsen
Amazone Colombia – Palmari

Ecolodge Palmari is een prachtig gelegen ecolodge aan de oever van de Yavari rivier, gelegen op zo’n 4 tot 5 uur varen vanaf Leticia aan de Braziliaanse zijde van de rivier. In deze omgeving komen haast geen toeristen en omdat u ver van het drukkere Leticia zit, kunt u hier een stuk gemakkelijker dieren spotten. Door de afgelegen ligging is het verblijf een echte Amazone experience en naar onze mening is Palmari echt de topkeuze in het Amazone gebied als u puur van de flora en fauna van de Amazone wilt genieten en liever op één locatie wilt verblijven. Selva Travel biedt pakketten aan van meerdere dagen echter wij adviseren om minimaal drie nachten te verblijven om ten volle te kunnen genieten. Activiteiten die u ter plaatse kunt doen, zijn bijvoorbeeld:

 • Wandelingen door de jungle (ook meerdaagse hikings zijn mogelijk)
 • Spotten van zoetwaterdolfijnen
 • Nachtsafari op zoek naar kaaimannen
 • Boot- en kanotochten
 • Vissen
 • Bezoeken van indianen gemeenschappen

De tarieven zijn op aanvraag en ook afhankelijk van het gekozen kamertype, elk Amazone bezoek wordt door ons op maat voor u samengesteld en hierdoor kunnen we voor elke wens en elk budget goed advies geven.