Loading

Aktieve wandelvakantie Guatemala

Reisduur: 14 dagen
Soort reis: Zeer aktieve wandelvakantie Guatemala 

Deze bijzondere wandelvakantie voert langs enkele magische vulkanen. De reis begint met een eenvoudige beklimming van de actieve Pacaya vulkaan. Daarna beklimt u o.a. de uitdagende vulkanen Acatenango, Santa Maria en de hoogste vulkaan van Centraal–Amerika, de Tajumulco, ook wel het dak van Centraal-Amerika genoemd. Op deze reis zijn spectaculaire uitzichten en zonsopgangen gegarandeerd! Deze reis is alleen geschikt voor mensen met een goede conditie!

Deze reis is al voor EUR 1.425 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief alle transport en accommodaties (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

Aktieve wandelvakantie Guatemala.jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Guatemala / Antigua
Dag 2: Pacaya vulkaan
Dag 3: Acatenango vulkaan dag 1 / kamperen
Dag 4: Acatenango dag 2 / Quetzaltenango
Dag 5: Santa Maria vulkaan
Dag 6: Laguna Chicabal
Dag 7: Tajulmulco vulkaan

Dag 8: Tajulmulco - Quetzaltenango
Dag 9: Trekking meer van Atitlán
Dag 10: Trekking meer van Atitlán
Dag 11: San Pedro - Panajachel
Dag 12: Panajachel - Antigua
Dag 13: Retourvlucht Guatemala City
Dag 14: Aankomst


Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Guatemala te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo is Guatemala prima te combineren met Mexico en Belize of met El Salvador en Honduras. Natuurlijk kunt u Guatemala ook op iets minder aktieve wijze bezoeken. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Guatemala van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.