Loading

Privé Safari Kenia met strand

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: Combinatie Privé en Fly-in Safari met strandverlenging Mombasa
Vertrek: dagelijks

De beste manier om door Kenia te reizen is met een landrover en privé chauffeur en natuurlijk ook door de lucht. Deze reis geeft u een uitstekende combinatie van comfort, privé en prachtige hoogtepunten. Uw reis start natuurlijk in de Afrikaanse stad Nairobi om dan op dag 2 met de privé safari te starten. Deze reis neemt u mee naar Samburu/Shaba/Buffalow Springs; fantastische locaties voor uitgebreide game-drives, naar Ol Pejeta/Sweetwater; bijzonder door de neushoorns, de vele leeuwen en chimpansees en Lake Naivasha; ideaal voor een boottocht over het meer. Om optimaal van Kenia te kunnen genieten reist u met het vliegtuig naar de beroemde Masai Mara waar in een perfect gelegen luxe tentenkamp overnacht; toplocatie tijdens de migratie van de gnoes en zebra's. Deze reis moet natuurlijk in stijl afgesloten worden. U vliegt naar Mombasa en Diani Beach en hier wordt u beloond met nog eens 5 overnachtingen in een sfeervol beachresort. 

Als u met twee personen bent is deze reis is al vanaf EUR 3.355 per persoon te boeken, bent u met meer personen dan wordt de prijs nog aantrekkelijker (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

Privé safari -  waterbok.jpgPrivé safari - coyote.jpg

Route in het kort

Dag 1: Nairobi
Dag 2: privé safari; Samburu
Dag 3: privé safari; Samburu en Shaba
Dag 4: privé safari Ol Pejeta
Dag 5: privé safari Ol Pejeta
Dag 6: privé safari; Lake Naivasha
Dag 7: fly-in safari Masai Mara
Dag 8: fly-in safari Masai Mara

Dag 9: fly-in safari Masai Mara
Dag 10: strand van Diani Beach
Dag 11: strand van Diani Beach
Dag 12: strand van Diani Beach
Dag 13: strand van Diani Beach
Dag 14: strand van Diani Beach
Dag 15: terugvlucht/ einde van de reis
Dag 16: thuiskomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Kenia te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safari rondreis Kenia voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl en we beantwoorden graag al uw vragen.