Loading

Veelzijdig Colombia

Reisduur: 17 dagen
Soort reis: privé rondreis Colombia met veel individuele vrijheid, inclusief Villa de Leyva

Tijdens deze schitterende 17-daagse rondreis Colombia reist u langs prachtige koloniale steden, zult u uitgebreid het beroemde koffie gebied bezoeken, door het gebergte reizen en aan de unieke Carbische kust verblijven. Een individuele reis waarbij alles is geregeld maar u wel alle vrijheid heeft om te doen en laten wat u wilt. Voor de langere afstanden is gekozen voor binnenlandse vluchten zodat u optimaal kunt genieten van dit prachtige land. De hoogtepunten van deze reis zijn Bogotá (de hoofdstad van Colombia) met nabij het bergdorpje Villa de Leyva, het zeer aangename koffie gebied tussen Armenia en Manizales, het historische Cartagena de Indias, het iets noordelijker gelegen Caribische Santa Marta en de verrassend aangename en zeer moderne stad Medellín.

Deze reis is al voor EUR 1.965 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief alle binnenlandse vluchten en privé transfers (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Colombia - Villa de Leyva10.jpgColombia - Tayrona9.jpg

Deze individuele rondreis door Colombia start in de mooie hoofdstad Bogotá. Hier heeft u een volle dag om lekker in eigen tempo de stad en haar interessante bezienswaardigheden te verkennen. Hierna wordt u middels een privé transfer naar het noorden gebracht, waar u in het schitterende koloniale Villa de Leyva zult verblijven. Na twee dagen wordt u terug gebracht naar Bogotá vanwaar u een vlucht neemt naar het Caribische Cartagena de Indias, een werkelijk unieke stad en een absoluut hoogtepunt van uw reis! Na twee volle dagen Cartagena gaat u naar het noordelijk gelegen Santa Marta, op zo'n vier uur rijden van Cartagena de Indias. Santa Marta is een erg aangenaam Caribisch stadje en een goede basis voor een bezoek aan nationaal park Tayrona. Hierna vliegt u naar het verrassend moderne Medellín, een erg aangename stad! U zult verstelt staan van de vele terrasjes, goede restaurants en interessante musea en andere bezienswaardigheden. Als laatste bestemming gaat u naar de koffie regio waar u van de prachtige natuur en natuurlijk heerlijke koffie kunt genieten.

  • De reis is volledig op individuele basis, ofwel alle transfers zijn op privé basis.
  • De accommodaties zoals aangeboden zijn van goede (superior) klasse.
  • Reis in rustig tempo met veel individuele vrijheid, doen en laten waar u zelf zin in heeft.
Indien gewenst kan de reis natuurlijk ook helemaal voor u aangepast worden!

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Bogotá
Dag 2: Bogotá
Dag 3: Villa de Leyva (privé transfer)
Dag 4: Villa de Leyva
Dag 5: Cartagena de Indias (vlucht)
Dag 6: Cartagena de Indias
Dag 7: Cartagena de Indias
Dag 8: Santa Marta (privé transfer)
Dag 9: Santa Marta

Dag 10: Santa Marta
Dag 11: Medellín (vlucht)
Dag 12: Stadstour Medellín
Dag 13: Koffie gebied (vlucht)
Dag 14: Koffie gebied (Salento excursie)
Dag 15: Koffie gebied
Dag 16: Retourvlucht vanaf Armenia
Dag 17: Aankomst

Colombia - Zona Cafatera3.jpgColombia - Medellin1.jpg
Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia te bezoeken. Colombia is een groot land en er zijn dan ook vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia voor u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven in deze Veelzijdig Colombia reis, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw wensen ook aangeven in ons contactformulier.